Taalselectie:

Korubay: Flat - Villa Bay

2005
112 m2
190 m2
€ 119.000,00
de bouw controle: ja (met de bouw van controlecertificaat) de binnenlandse plaatsen met cartono Pierre en het pleister met pvcvensters en deuren, eerste klassenmuren met ytong (hitteinstulation, correct ondoordringbaar maken en waterondoordringbaar maken) dak met staalbouw en de natuurlijke vloeren van de daktegel met keramiek en ook marmeren vloer als u keukenkast wilt bouwen van eerste klassenmdf lam. elektriciteit en water gebruikend certificaat, allen inclusief volgens het alternatief van het wens zwembad.
Turkije
Gazipasa-Antalya
Info: Gazipasa

Gelegen op 35km ten Oosten van Alanya en makkelijk bereikbaar met het openbaar transport, ligt het kleine, ongerepte stadje Gazipasa (de verste uithoek van het gebied van Antalya) Gazipasa, waar voornamelijk aan landbouw wordt gedaan, is zeer bekend voor haar heerlijke en smaakvolle banaantjes die in de vele plantages groeien; plantages die nu verstrengeld zitten met de antieke historische steden Selinus en Iotape wiens geschiedenis terugggaat tot 2000 voor Christus, wat het voor historici een aangename plek maakt om op ontdekkingstocht te gaan. Het gros van het toerisme is gecentraliseerd rond het Selinusstrand (het hoofdstrand) van 2,5km lang en tot 150m breed. Een ideale plek om te zwemmen, waar de lucht en de natuurlijke omgeving zo schoon zijn. Gazipasa heeft een typisch Mediterraan klimaat en plantengroei maar heeft een authentiekere levensstijl.

Afstand luchthaven Antalya c.a 160km.

Let op:
DE HUIZEN PRIJZEN STIJGEN 15 tot 30 % PER JAAR.

*Alle informatie in het portfolio Van Tret International dient als voorlichting. Informeer altijd naar de actuele stand van zaken alvorens over te gaan tot koop.


excl: bemiddelingskosten 3% (Tret International)

VOOR MEER INFO, BEL OF MAIL ONS!


ContactTret International
Zalmstraat 6
7559 HM Hengelo (OV)
Tel/Fax 0031-(0)74 851 1686
Mobiel: 0031-(0)65 134 6464

http://www.tret.nl
info@tret.nl

Afbeelding