Taalselectie:

Sultan Villa

2006
210m2
3300m2
€ 250.000,00
Uw nieuwe leven begint met sultan villa!


Categorie : Te Koop Woon Type : Villa
Provincie : ANTALYA Woonplaats : ALANYA
Slaapkamers : 3 Woonkamer : 1
Keuken : 1 ( Aparte keuken) Woonoord : ALANYA
Bouwjaar : 2006 Oplevering :
Verdiepingen : 2 Etage :
Woonoppervlakte : 210 m2 Grondoppervlakte : 3300 m2
Balkon : 1 Terras : 2
Badkamers : 3 ( Kunststof plafon, Boiler, WC, Jacuzzi, Kasten, Hilton wasbak, Douche cabine)
Wc : 3
Ramen : Kunststof met dubbel glas,
Vloeren : Marmer, Plavuizen
Parkeer plaats : Parkeer plaats
Uitzicht : Zee, Bergen, Natuur, Stad,
Afstand naar de zee : 5000 m
Afstand naar Stad : 5000 m
Turkije
Alanya
Standaard in woning:

Stalen voordeur, Solar energie, Satijn gepleisterde muren, Amerikaanse binnendeuren, Centrale verwarming, Koelkast, Wasmachine, Afwasmachine, Gascomfoor, Oven, Afzuigkap,

Villa Standaard:

Centrale sataliet antenne, Generator, Water depot met drukpomp, Sauna, Fitness centrum, Huismeester woning, Bergruimte in de kelder, Zwembad, 24 Uurs bewaking, Kinder speelplaats,

In de omgeving zijn de volgende zaken aanwezig:

Bushalte, Supermarkt, Cafe, Resteaurant, School, Parkeerplaats, Speeltuin, Sportpark.


Airport Gazipasa open 2010!


Info: Alanya

Een gezellige en drukke vakantieplaats met uitstekende uitgaansmogelijkheden. De symbolen van Alanya zijn de beroemde burcht die meer dan 6000 m. muren heeft en prijkt op 250 m. hoogte boven Alanya uit en de Rode Toren aan de vissershaven van Alanya dat een kanonnentoren was die de veiligheid van Alanya in woelige tijden moest bewaren. Er wordt gezegd dat koningin Cleopatra hier regelmatig vertoefde om te genieten van het heerlijke klimaat, de turkoois blauwe zee en de mooie, brede zandstranden.

Informatie over Turkse Riviera:
De Turkse Riviera is één van de populairste vakantie bestemmingen. Door het prachtige weer, de mooie stranden en het aanbod van cultuur en sport, zoeken veel vakantiegangers de Turkse Riviera op. U komt in aanraking met ruim 2000 jaar geschiedenis en een rijk cultureel verleden.
Hier bevindt zich ook het Taurusgebergte. Het is omgeven door citroen- en sinaassappelbomen. Aan de Turkse Riviera valt van alles te beleven, te zien en te doen. U kunt hier optimaal genieten van een heerlijke vakantiesfeer!

Praktische info:
Duur vlucht: De vlucht naar Antalya duurt ongeveer 3,30 uur. De duur van de transfer vanaf de luchthaven naar de verschillende bestemmingen varieert van een 0,5 uur tot 2,5 uur.
Tijdsverschil: In Turkije is het 1 uur later dan in Nederland.
Taal: Turks, maar in de meeste badplaatsen kunt u zich prima met Duits en Engels redden.
Valuta: Men betaalt in Turkije met de Turkse lira. Omdat de Turkse Lira onderhevig is aan sterk wisselende koersen, is het goedkoper om in Turkije zelf geld te wisselen of te pinnen. Vaak worden ook Euros geaccepteerd.
Geldigheid paspoort: Voor Turkije dient u in het bezit te zijn van een paspoort of identiteitsbewijs dat na thuiskomst nog minimaal 3 maanden geldig is. Bij aankomst in Turkije dient u, voordat u door de paspoortcontrole gaat, een visum te kopen bij de visumbalie. De kosten hiervan zijn op dit moment 10 Euro per persoon en dienen gepast in Euros betaald te worden. Let op: Voor reizen naar Turkije worden er GEEN nood-reisdocumenten meer geaccepteerd, zorg er dus voor dat alles in orde is.
Vaccinaties: Voor reizen naar Turkije wordt een DTP-vaccinatie aangeraden en bescherming tegen Hepatitis A wordt aanbevolen. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw GGD.

Afstand luchthaven Antalya c.a. 110km.

Let op:
DE HUIZEN PRIJZEN STIJGEN 15 tot 30 % PER JAAR.

*Alle informatie in het portfolio Van Tret International dient als voorlichting. Informeer altijd naar de actuele stand van zaken alvorens over te gaan tot koop.


excl: bemiddelingskosten 3% (Tret International)

VOOR MEER INFO, BEL OF MAIL ONS!


ContactTret International
Zalmstraat 6
7559 HM Hengelo (OV)
Tel/Fax 0031-(0)74 851 1686
Mobiel: 0031-(0)65 134 6464

http://www.tret.nl
info@tret.nl

Afbeelding