Taalselectie:

Marmaris kavels

1670m3
€ 4.700.000,00
Tret International bied u een kavel aan in het centrum van marmaris en direct aan het strand, van 4700m2, dit is het laatste stuk bouwgrond wat nog vrij staat in het centrum van marmaris.

Er zit een vergunning op voor het bouwen van een 5 sterren hotel, de vergunning wordt verleend voor het bouwen van een hotel met maximaal 5 verdiepingen.

Afstand Luchthaven Dalaman c.a. 35km.

Excl 3% bemiddelingskosten.
Turkije
Marmaris
Info: Marmaris

Marmaris wordt ook wel de Parel van de Mediterrannee genoemd. Gelegen in een enorme brede fjordachtige baai met azuurblauw water. De aantrekkingskracht van Marmaris komt vooral door de goed geoutilleerde jachthaven, de mooie stranden in de omgeving en de met naaldbomen begroeide bergen. De stad bestaat uit een oude stadskern en een nieuw gedeelte, en heeft zowel overdag als s avonds veel te bieden. Buiten de resten van een kruisridderburcht (de Kale, nu een museum), een Karavansaray uit 1545 (de Menzihane, nu ingericht als een winkelcentrum) en de 18e eeuwse Ibrahim Pasa Moskee, heeft Marmaris verder geen historische gebouwen van betekenis. Het is vooral de bedrijvige sfeer met discotheken en nachtclubs die de charme bepaalt. Maar ondanks de opkomst van het toerisme wordt de haven nog steeds gebruikt door vissers. Ook de imkers, die in de omgeving hun bijenkorven hebben, komen hier nog altijd naar toe om hun producten aan de man te brengen. Vakantie in Marmaris biedt u enerzijds rust en ontspanning en anderzijds een bruisend uitgaansleven. Het grote aantal baaien in de directe omgeving bieden perfecte excursie mogelijkheden.ICMELER:Dit kleurrijke sfeervolle dorpje ligt aan een azuurblauwe baai omgeven door groenbeboste bergen. De prachtige baai biedt u een schitterend uitzicht over de voor de kust gelegen kleine eilanden. Het strand van Icmeler bestaat uit grof korrelig zand, de zeebodem loopt vrij langzaam af waardoor dit strand ook zeer geschikt is voor kleine kinderen. Icmeler heeft een kleine, levendige centrum met mooi aangelegde en goed onderhouden straten, mooie bloemenpracht, vele restaurants, terrasjes en gezellige barretjes. Het bruisende centrum van Marmaris ligt op 8 km afstand.

Let op:
DE HUIZEN PRIJZEN STIJGEN 15 tot 25 % PER JAAR.

*Alle informatie in het portfolio Van Tret International dient als voorlichting. Informeer altijd naar de actuele stand van zaken alvorens over te gaan tot koop.


excl: bemiddelingskosten 3% (Tret International)


VOOR MEER INFO, BEL OF MAIL ONS!


ContactTret International
Zalmstraat 6
7559 HM Hengelo (OV)
Tel/Fax 0031-(0)74 851 1686
Mobiel: 0031-(0)65 134 6464

http://www.tret.nl
info@tret.nl

Afbeelding