Taalselectie:

Mahmutlar Kavel

7717m2
€ 690.000,00
Schitterende kavel.
Individuele bouwvergunning.

Uitzicht: zee- en berguitzicht.
Afstand van centrum: 300 meter.
Afstand naar zee: 5000 meter.

Afstand luchthaven Antalya c.a. 120km.

excl: bemiddelingskosten 3% (Tret International)
Turkije
Mahmutlar
INFO: MAHMUTLAR
Met 23.000 inwoners is Mahmutlar de grootste randgemeente; het ligt 13 km ten oosten van Alanya. Een bijzonder leuke plaats met ca. 49 Hotels and 4,5 km strand. Toerisme, fruit en groenten zijn belangrijke inkomstenbronnen van dit dorp. Elke dinsdag en zaterdag is er een fruit- en groentemarkt. Een gezondheidsdienst, een privé-kliniek en en apotheek zijn aanwezig. De stadsbus gaat elke 10 minuten naar Alanya en terug. In Mahmutlar vindt u historische bezienswaardigheden zoals "Syedra castle" en de antieke stad Iotape.

Afstand Luchthaven Antalya c.a. 120km.

Informatie over Turkse Riviera:
De Turkse Riviera is één van de populairste vakantie bestemmingen. Door het prachtige weer, de mooie stranden en het aanbod van cultuur en sport, zoeken veel vakantiegangers de Turkse Riviera op. U komt in aanraking met ruim 2000 jaar geschiedenis en een rijk cultureel verleden.
Hier bevindt zich ook het Taurusgebergte. Het is omgeven door citroen- en sinaassappelbomen. Aan de Turkse Riviera valt van alles te beleven, te zien en te doen. U kunt hier optimaal genieten van een heerlijke vakantiesfeer!

Praktische info:
Duur vlucht: De vlucht naar Antalya duurt ongeveer 3,30 uur. De duur van de transfer vanaf de luchthaven naar de verschillende bestemmingen varieert van een 0,5 uur tot 2,5 uur.
Tijdsverschil: In Turkije is het 1 uur later dan in Nederland.
Taal: Turks, maar in de meeste badplaatsen kunt u zich prima met Duits en Engels redden.
Valuta: Men betaalt in Turkije met de Turkse lira. Omdat de Turkse Lira onderhevig is aan sterk wisselende koersen, is het goedkoper om in Turkije zelf geld te wisselen of te pinnen. Vaak worden ook Euros geaccepteerd.
Geldigheid paspoort: Voor Turkije dient u in het bezit te zijn van een paspoort of identiteitsbewijs dat na thuiskomst nog minimaal 3 maanden geldig is. Bij aankomst in Turkije dient u, voordat u door de paspoortcontrole gaat, een visum te kopen bij de visumbalie. De kosten hiervan zijn op dit moment 10 Euro per persoon en dienen gepast in Euros betaald te worden. Let op: Voor reizen naar Turkije worden er GEEN nood-reisdocumenten meer geaccepteerd, zorg er dus voor dat alles in orde is.
Vaccinaties: Voor reizen naar Turkije wordt een DTP-vaccinatie aangeraden en bescherming tegen Hepatitis A wordt aanbevolen. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw GGD.Let op:
DE HUIZEN PRIJZEN STIJGEN 15 tot 30 % PER JAAR.

*Alle informatie in het portfolio Van Tret International dient als voorlichting. Informeer altijd naar de actuele stand van zaken alvorens over te gaan tot koop.


excl: bemiddelingskosten 3% (Tret International)

Voor meer info, bel of mail ons!


ContactTret International
Zalmstraat 6
7559 HM Hengelo (OV)
Tel/Fax 0031-(0)74 851 1686
Mobiel: 0031-(0)65 134 6464

http://www.tret.nl
info@tret.nl

Afbeelding