Taalselectie:

Goldciyt

2010
67,00 sq. m.
€ 140.000,00
Basic information:
07400 Mahmutlar
Price: 140.000,00 €
Living space: 67,00 sq. m.
No. of rooms: 2,00
Further data:


Gold City is located in Kargicak which is 14km from Alanya city centre. It is set between the focal points of the mystically rugged Taurus Mountains and the blue of the Mediterranean Sea.

15 minutes to Alanya centre
1.5 hours to the Airport
5 minutes to the beach

GOLDCITY TOURISM & HOLIDAY COMPLEX GENERAL ACTIVITIES

FACILITIES and SERVICES

* Restaurants
* Bars
* Irish Pub and Bistro
* Revolving Bar
* Lobby Lounge
* Night Club and Disco
* Pastry & Coffee House
* Shops and Boutiques
* Kids Club & Babysitting
* Teenage Club
* Gymnasium
* Sauna / Turkish Baths / Massage
* Beauty Therapists
* Medical Centre
* Internet Cafe
* Business Centre
* Meeting & Conference Rooms
* Shuttle Bus to Private Beach and City
* Helicopter Landing
* Parking Areas
* Amphitheatre
* Laundry & Dry Cleaning Facilities
* Day & Night Entertainment
* 2 Outdoor pools (one with aquapark)
* Indoor pool
* Sport Facilities (Tennis, Basketball, Volleyball, Squash, Football, Horse Riding,Table tennis).
Turkije
Mahmutlar/Alanya
Overige Details
Deze vastgoedontwikkeling is gelegen in een hoogwaardige locatie in het drukke en bedrijvige toeristische stad Alanya. Het is gelegen tussen het bezienswaardige mystieke ruige Taurusgebergte en het blauw van de Middellandse Zee. Het ligt op een heuveltop, in mogelijk het hart van landelijk inheems Turkije. Een ligging in totale rust, met een onafgebroken panoramisch uitzicht van bergen, fruitplantages, de uitnodigende kalmte van de turqouise wateren en het onvergetelijke beeld van de geweldig gevormde kustlijn van Alanya.
Om de ligging zo goed mogelijk te benutten, is het project trapsgewijs gebouwd. Daardoor is op geen enkele plek het uitzicht verhinderd, waardoor iedereen van de spectaculaire uitzichten kan genieten. Het 5 sterren Hotel & Appartementen is gebouwd op de top van de heuvel. Daaronder liggen de Appartementen units & Penthouses.
Er is een scala aan vrijstaande villa\\\\\\\'s, appartementen en penthouses met keuze in 1, 2 of 3 slaapkamers. Sommige villa\\\\\\\'s hebben een eigen zwembad, maar er zijn een aantal grote gemeenschappelijke zwembaden waar iedereen van kan genieten.
Geraffineerd, spannend, dynamisch, luxe en gastvrij - een eindeloze reeks van woorden die kunnen worden gebruikt om de moderne uitstraling van het Goldcity Toerisme Complex te beschrijven. Met zijn luxe eenheid en faciliteiten, introduceert en biedt Goldcity u continu een ongeëvenaarde kwaliteit van leven.
De enorme omvang en de luxe van niet alleen Goldcity, maar elk luxe appartement in het complex, weerspiegelen het begin van een nieuw tijdperk in de kunst van het leven. Met directe toegang tot het strand, een ongelooflijk mooi uitzicht op de Middellandse Zee, een panorama van Alanya en het Taurus gebergte en toegang tot alle diensten van het hotel, is Goldcity uitgegroeid tot een uniek en uiterst opwindend product. Let op:
DE HUIZEN PRIJZEN STIJGEN 15 tot 30 % PER JAAR.

*Alle informatie in het portfolio Van Tret International dient als voorlichting. Informeer altijd naar de actuele stand van zaken alvorens over te gaan tot koop.

excl: bemiddelingskosten 3% (Tret International)

Voor meer info,bel of mail ons!


ContactTret International
Zalmstraat 6
7559 HM Hengelo (OV)
Tel/Fax 0031-(0)74 851 1686
Mobiel: 0031-(0)65 134 6464

http://www.tret.nl
info@tret.nl

Afbeelding