Taalselectie:

Twin Villas/ Senel

2008
400m2
600m2
€ 330.000,00
- 5 bedroom, 1 living room
- 2 kitchen
- 3 bathroom, 1 WC
- 1 pantry
- 1 terrace at the entrance floor, 2 balcony at the first floor, 1 terrace and 1 balcony at the second floor
- Steel entrance door
- Doble glazed PVC vindows
- Amerikan type inside doors
- Granite workbench in the kitchen
- Papier-mache in the livingroom and bedrooms
- Fireplace in the livingroom
- Swimming pool and 1 for children
- Air condition in all rooms, Satellite system
- Sea view.
Turkije
Avsallar/Alanya
Verkocht! Verkocht! Verkocht! Verkocht! Verkockt.....
INFO: AVSALLAR
Asvallar is een klein dorp 23 km ten westen van Alanya. Het groene landschap van citrus en bananenplantages en het kleurenspectrum van de blauwe oceaan vormen een inspiratie voor bezoekers in deze regio. Kristalhelder water en schone stranden zijn de specialiteit van deze regio. Hier vindt u ook een fraai kampeergebied in de bossen nabij het welbekende \\\\\\\\\\\\\\\"Incekum\\\\\\\\\\\\\\\"-strand; hier kunt u tegelijkertijd genieten van de rust en stilte van het bos en strandplezier! Andere bekende plaatsen zijn „Yahyaoglu- en Coban-bridge“ en „Zindantepesi“ in het Hacilar district.
Avsallar heeft 8.493 inwoners en een oppervlakte van 3 km2. Medische verzorging wordt verstrekt door de gezondheidsdienst van de gemeenten en 6 apotheken. In de omgeving zijn diverse grote en kleine hotels die jaarlijks worden bezocht door vele toeristen uit diverse landen. Elke 15 tot 20 minuten rijdt er een bus van Okurcalar naar Alanya en terug. Asvallar was gemeente van het jaar in 1987.

Afstand luchthaven Antalya c.a. 90km.

Informatie over Turkse Riviera:
De Turkse Riviera is één van de populairste vakantie bestemmingen. Door het prachtige weer, de mooie stranden en het aanbod van cultuur en sport, zoeken veel vakantiegangers de Turkse Riviera op. U komt in aanraking met ruim 2000 jaar geschiedenis en een rijk cultureel verleden.
Hier bevindt zich ook het Taurusgebergte. Het is omgeven door citroen- en sinaassappelbomen. Aan de Turkse Riviera valt van alles te beleven, te zien en te doen. U kunt hier optimaal genieten van een heerlijke vakantiesfeer!

Praktische info:
Duur vlucht: De vlucht naar Antalya duurt ongeveer 3,30 uur. De duur van de transfer vanaf de luchthaven naar de verschillende bestemmingen varieert van een 0,5 uur tot 2,5 uur.
Tijdsverschil: In Turkije is het 1 uur later dan in Nederland.
Taal: Turks, maar in de meeste badplaatsen kunt u zich prima met Duits en Engels redden.
Valuta: Men betaalt in Turkije met de Turkse lira. Omdat de Turkse Lira onderhevig is aan sterk wisselende koersen, is het goedkoper om in Turkije zelf geld te wisselen of te pinnen. Vaak worden ook Euros geaccepteerd.
Geldigheid paspoort: Voor Turkije dient u in het bezit te zijn van een paspoort of identiteitsbewijs dat na thuiskomst nog minimaal 3 maanden geldig is. Bij aankomst in Turkije dient u, voordat u door de paspoortcontrole gaat, een visum te kopen bij de visumbalie. De kosten hiervan zijn op dit moment 10 Euro per persoon en dienen gepast in Euros betaald te worden. Let op: Voor reizen naar Turkije worden er GEEN nood-reisdocumenten meer geaccepteerd, zorg er dus voor dat alles in orde is.
Vaccinaties: Voor reizen naar Turkije wordt een DTP-vaccinatie aangeraden en bescherming tegen Hepatitis A wordt aanbevolen. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw GGD.Let op:
DE HUIZEN PRIJZEN STIJGEN 15 tot 30 % PER JAAR.

*Alle informatie in het portfolio Van Tret International dient als voorlichting. Informeer altijd naar de actuele stand van zaken alvorens over te gaan tot koop.


excl: bemiddelingskosten 3% (Tret International)


Voor meer info, bel of mail ons!


ContactTret International
Zalmstraat 6
7559 HM Hengelo (OV)
Tel/Fax 0031-(0)74 851 1686
Mobiel: 0031-(0)65 134 6464

http://www.tret.nl
info@tret.nl

Afbeelding