Taalselectie:

Bella Villa

2010
180m2
470m2
€ 252.000,00
Dit exclusieve project bestaat uit 6 schitterende in Spaanse stijl gebouwde villa\\\\\\\'s op een perfecte locatie met op de achtergrond de Toros Mountains.
De villas hebben een bebouwd oppervlak van 180 m2 en worden geplaatst op een perceel van 470 m2.

Elke villa zal volgens een uiterst hoge norm worden gebouwd met al mogelijke aandacht voor het detail, technische perfectie, ontwerp en kwaliteit bij elk aspect van het huis en de constructie .
De villa is ideaal als investering of vakantiewoning.

Deze villa\\\\\\\'s, die uitstekende waarde vertegenwoordigen, bieden u veel privacy , comfort en exclusieve ontspanning in een gemeenschap met maximum aan aandacht en achting voor het milieu.

De woningen zijn als volgt ingedeeld; entree / hal, gasten toilet. Gezellige woon-eetkamer, openkeuken, groot terras met zicht op het zwembad. Via de trap komt u op de eerste verdieping met ruime ouder slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van Jacuzzi en direct toegang tot balkon een tweede slaapkamer met balkon en een badkamer. Op de bovenste verdieping vindt u de derde slaapkamer met en-suite badkamer en een beschut dakterras

In de directe omgeving is een ruime keus aan uitstekende golfbanen.
Het lokale strand is schoon en veilig en ligt op slechts 800 meter vanaf het project. Het leven is hier van constante genoegens, ontspan en gebruik uw lunch op het terras, geniet van de zonsondergang op het strand of trek het bos in en geniet van de natuur.

Prijs 252.000 euro
Turkije
Belek
Prijs: € 252.000
Land: Turkije
Regio: Belek
Plaats:Belek
Soort Object: Villa
Bebouwd (m2)180
Perceel (m2) 470
Soort bouw: Nieuwbouw
Aantal Slaapkamers: 3
Aantal Badkamers: 3
Zwembad: Ja.

Informatie over Belek:
Belek ligt op ca. 30 km ten oosten van Antalya. Het is een van de nieuwste vakantieoorden aan de Turkse Riviera. Belek biedt in de naaste omgeving prachtig ongerepte natuurgebieden, romantische zandduinen begroeid met pijnbomen, dichte eucalyptuswouden en kilometers lange stranden. Hier kunt u een ontspannende strandwandeling maken terwijl u geniet van de zonsondergang. Verder vindt u hier zeer goede hotels, voor de vakantieganger die op luxe gesteld is. De eerste klas vakantiecomplexen die wij voor u geselecteerd hebben zijn ruim opgezet en gebouwd zodat er rekening gehouden is met het omliggende landschap. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de indrukwekkende natuur!
Belek beschikt over een klein maar gezellig stadscentrum. Met openbaar vervoer kunt u ook heel gemakelijk in korte tijd naar Antalya of Side reizen. Belek door de aanwezigheid van een groot aantal golfbanen een golfbestemming bij uitstek. Dit komt deels door de aanwezigheid van een groot aantal eerste klas hotels en door de schitterend onderhouden golfbanen. Door de vele rivieren vanuit de bergen is hier voldoende water, zodat de natuur ook tijdens de warme zomers groen blijft. Hierdoor blijven ook de fairways en greens van de schitterende golfbanen in perfect onderhouden staat. Het is golfen en genieten van de natuur tegelijkertijd!
Belek heeft ook op sportief gebied heel veel anders dan golf te bieden. Naast alle denkbare watersporten en prachtig diepzeeduiken, kunt u in Belek prima wandelen en joggen. De echte natuurliefhebber kan in Belek zijn of haar hart echt ophalen! Belek is namelijk de veilige thuishaven van vele, bijna uitgestorven vogelsoorten en de beroemde Caretta schildpadden.
Vanuit Belek kunt u verschillende excursies ondernemen. Een aantal bezienswaardigheden die absoluut het bezoeken waard zijn: Perge, de opgravingen van de antieke stad uit 1500 voor Christus, de watervallen van Kursunlu of het levendige Kaleici, de oude jachthaven van Antalya.

Praktische info Belek
Duur vlucht: Circa 3 uur en 30 minuten. U vliegt met een Nederlandse chartermaatschappij.
Duur transfer: Varieert van een 0,5 uur tot 1,5 uur.
Plaats luchthaven: Antalya

Tijdsverschil: In Turkije is het 1 uur later dan in Nederland.
Taal: Turks, maar in de meeste badplaatsen kunt u zich prima met Duits en Engels redden.
Valuta: Men betaalt in Turkije met de Turkse lira. Omdat de Turkse Lira onderhevig is aan sterk wisselende koersen, is het goedkoper om in Turkije zelf geld te wisselen of te pinnen. Vaak worden ook Euros geaccepteerd.
Geldigheid paspoort: Voor Turkije dient u in het bezit te zijn van een paspoort of identiteitsbewijs dat na thuiskomst nog minimaal 3 maanden geldig is. Bij aankomst in Turkije dient u, voordat u door de paspoortcontrole gaat, een visum te kopen bij de visumbalie. De kosten hiervan zijn op dit moment 10 Euro per persoon en dienen gepast in Euros betaald te worden. Let op: Voor reizen naar Turkije worden er GEEN nood-reisdocumenten meer geaccepteerd, zorg er dus voor dat alles in orde is.

Let op:
DE HUIZEN PRIJZEN STIJGEN 15 tot 30 % PER JAAR.

*Alle informatie in het portfolio Van Tret International dient als voorlichting. Informeer altijd naar de actuele stand van zaken alvorens over te gaan tot koop.

excl: bemiddelingskosten 3% (Tret International)
Voor meer info, bel of mail ons!


ContactTret International
Zalmstraat 6
7559 HM Hengelo (OV)
Tel/Fax 0031-(0)74 851 1686
Mobiel: 0031-(0)65 134 6464

http://www.tret.nl
info@tret.nl

Afbeelding